dijous, 16 de maig del 2013

Documentals de la xarxa


L’escola mata la creativitat


És un documental que ens parla de l'importàcia de la creativitat a l'escola.

És vital treballar la creativitat ja que esteim educant als infants per un futur diferent, perquè actualment esteim condicionants per la societat en al que vivim i els centres educatius ho exigeixen als infants.
Estic d’acord amb en Robinson , quan reclama la importància de tenir en compte i valorar la creativitat de les persones.
Per això a les escoles no s’ha d’oblidar l’aspecte de la creativitat , ja que les persones som capaces de fer alguna cosa millor que els altres , només cal saber quina és i com treballar-la.
Es important que els nins imaginin, inventin, improvisin... perquè no fer-ho es deixa d’aprendre una metodologia fonamental per l’aprenentatge de l’infant.

“ Les persones som úniques i irrepetibles, igual que la seva  creativitat”


La asamblea en educación infantil (3 años A)


En els darrers anys s’ha introduït  les noves tecnologies dins les escoles infantils, sobre tot les pissarres digitals dins les aules d’infantil ja que son molt útils, ja que  pots engrascar difernts activitats  tant sols tocat un boto de la pantalla.
És el que ens toca viura en la societat que vivim ara hi ho acept ja que a mi m’agrada molt el món de les noves tecnologies, però també pens que o s’ha de deixar de banda la pissarra tradicional perquè puguin veure que hi ha altres formes d’aprendre.
Pens que no es el mateix fer una activitat a través de la pissarra digital com es comptar pomes que fer-ho a traves de la manipulació, ja que pots manipulat, olorar... els objectes.
Per això el què s’ha de fer en les aules es alternar les dues opcions, el material manipulable i   les noves tecnologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada